Per tal de realitzar les proves webService a l’entorn de preproducció, necessitaríem per part teva les IPs públiques amb les quals accediràs als nostres entorns.

Addicionalment, la clau pública (.cer) del certificat CDA amb el qual signaràs les peticions XML via webService.

En el següent link pots descarregar el formulari d’integració on pots informar les IPs junt amb les altres dades necessàries, i ens el fas arribar signat digitalment en format PDF:

Quines dades necessita el Consorci AOC per integrar-me amb el servei?

 

En cas que us integris via webservice per primera vegada amb els serveis del Consorci AOC, necessitaràs la documentació d’integració de la Plataforma de Col·laboració Interadministrativa (PCI). Per poder consumir els serveis del Consorci AOC, cal fer-ho a través de la PCI. La PCI és un conjunt de sistemes i components orientats a la total disponibilitat dels serveis amb garanties de màxima seguretat en el servei i en l’accés a les dades. La documentació següent conté les especificacions de la missatgeria de la PCI.

El Consorci AOC, amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament de les integracions, posa a la vostra disposició els següents clients d’exemple de la PCI:

La documentació d’integració específica del servei sol·licitat, la teniu disponible a:
Documentació integració i Esquemes >> https://consorciaoc.github.io/eNotum/

Un cop acabeu les proves, haureu de realitzar el joc de proves i emplenar el docx (Jocs de proves a realitzar un cop donats d’alta a preproducció) per tal que validem la integració realitzada i formalitzem el pas a producció.