Si una notificació va dirigida a més d’un destinatari, hi ha l’opció de marcar el check “Comparteixen una única notificació”. Marcar o desmarcar aquesta opció implica el següent:

• Si no es marca el check: es creen N notificacions (N ID’s diferents) i cada una d’elles està dirigida a un sol destinatari
  • Si es marca el check: es crea una única notificació (un únic ID) dirigida a N destinataris. Tots rebran l’avís i qualsevol d’ells podrà acceptar-la, però un cop s’accepti per un usuari la resta ja només podrà visualitzar-la. L’ens veurà l’estat de la notificació del primer destinatari que l’ha acceptat.

check de comparteixen notificació

En aquest sentit, si el que l’ens necessita és tenir constància de la pràctica de la notificació a tots i cadascun dels destinataris, ha de tenir present de no marcar aquesta check i, per tant, assegurar-se de crear N notificacions per a N destinataris, cada una d’elles amb un id diferent.

Quan és útil la funcionalitat de compartir una única notificació?

Un cas d’ús per aquesta funcionalitat és per exemple, per a notificacions dirigides a l’interessat i el seu o seus representants. En aquest sentit, doncs, si volem notificar a una persona en el marc d’un procediment, podem notificar-la a ella i als seus representants i tant sols necessitem tenir constància de la pràctica de la notificació a qualsevol dels destinataris, ja sigui l’interessat o el o els representants.